De 6 bästa TV-serierna under 2021

2021 är nästan över och det är dags för 2022 att komma igång. 2021 har verkligen varit ett fantastiskt år för TV- och streamingtjänster. Under året har det släppts många fantastiska serier och säsonger av gamla favoriter. Vi har satt ihop en lista med alla de bästa serierna som vi har sett under 2021. 

Squid Game 

Det går inte att nämna de bästa serierna under 2021 utan att nämna Squid Games. Det är en koreansk dystopisk serie där människor som behöver pengar ska delta i ett spel där deltagarna ska leka olika barnlekar. Ingen av deltagarna vet dock vad som väntar och att det egentligen är ett spel på liv och död. Detta är en otroligt välgjord TV-serie som du inte kommer kunna sluta titta på tills du sett alla 9 avsnitten. 

Loki

Loki var en stor favorit bland många i Marvel. Serien Loki har verkligen inte gjort oss besvikna. Det är självklart Tom Hiddleston som spelar Loki och varje avsnitt är fantastiskt. Det är en bra kombination mellan äventyr och komedi. Vi är imponerade över kvaliteten på både manus och regi. Du hittar serien hos Disney. 

Sweet Tooth

Sweet Tooth var också en serie som snabbt blev populär. Det är en äventyrsserie som handlar om en värld där så kallade “hybrider” existerar, vilket är människor som är både människor och djur. Det är Robert Downey Jr. som har producerat serien tillsammans med sin fru. Serien är välproducerad och det är en mörk historia som inte är passande för barn. 

You 

Den tredje säsongen av You är otroligt efterlängtad. Äntligen är Joe tillbaka och nu måste han och hans flickvän hantera att vara småbarnsföräldrar samtidigt som de hanterar sitt förflutna, detta utan att förstöra fasaden på sitt perfekta liv. Säsong tre av You gjorde oss inte alls besvikna och vi uppskattade även inslagen av humor som fanns i säsongen. 

Maid

Maid är en serie som följer en ung mamma som flyr undan ett dåligt förhållande. Hon kämpar hårt för att ge sin dotter ett bättre liv och att försöka bryta dåliga vanor. Hon börjar jobba med att städa hus, samtidigt som hon försöker bygga en bättre framtid för hennes dotter. Detta är en serie med mycket hjärta som verkligen är värd att kolla på. 

Sex Education

Sex Education är också äntligen tillbaka med en tredje säsong. I den här säsongen möter vi en ny rektor på Moordale som vill förbättra skolan och deras rykte. Hon vill ta bort den stämpel som skolan har fått och är redo att ta alla steg för att detta ska ske. Det är en intressant serie om att hitta sig själv och utforska sin sexualitet. Precis som alla andra säsonger händer det hela tiden oväntade saker.