Välkommen till Little Big Adventures

Hos oss kan du hitta artiklar om det mesta som berör dagens moderna samhälle. Vi fokuserar på konst, underhållning och samhällsfrågor – stora som små. Vi eftersträvar att alltid hålla våra besökare uppdaterade med vad som händer på dessa fronter genom dela med oss av aktuella artiklar och reportage. 

Konst och underhållning kan för många vara samma sak. Men en vis man sa en gång att underhållning finns till för att man ska känna sig just underhållen. Konst däremot har förmågan att väcka alla möjliga slags känslor och kan förändra hur man ser på världen. 

Ens världsbild formas till stor del av det samhälle man lever i. Större samhällsfrågor som klimat, politik och utbildning påverkar oss alla mer eller mindre, medan mindre frågor som rör det mer lokala kan påverka individen på olika nivåer. Oavsett är vi alla samhällsmedborgare och det är viktigt att man iallafall håller lite koll på vad som händer i sin omgivning. 

Little Big Adventures är magasinet för den kultur medvetna med ett öppet sinne. För den som vill lära sig massa nytt och som vill se på det gamla med nya ögon. Vi lever i en värld där snabba förändringar är en del av vardagen – häng med!